vabimo na delavnico

KOLESARIMO Z MARKOM POLANCEM, vrhunskim kolesarjem


Čez njegovo nepopustljivo oko je šlo veliko število izjemnih tekmovalcev različnih sekcij; Tadej Pogačar, Jan Polanc, Luka Pibernik, Žiga Jerman, Tadej Valjavec, Andrej Hauptman, Blaž Bogataj in številni drugi.
Sedemnajst let je bil aktiven kolesar v KK Sava in reprezentant Jugoslavije, po letu 1993 je prestopil v trenerske vode in 1996 prevzel mesto selektorja reprezentance U23 ter mesto pomočnika selektorja slovenske reprezentance, od 2005 do 2010 pa je vodil mladinsko reprezentanco Slovenije. Od 2011 do 2018 je bil trener in športni direktor članske ekipe Rog.

sobota, 12. september 2020, s pričetkom ob 9. uri in predvidenim zaključkom v popoldanskih urah
Hotel Ramada Resort, Borovška cesta 99, Kranjska Gora

Kolesarjenje že dolgo ni več le sedenje na kolesu in poganjanje pedal. Napredek v smislu biti hitrejši in boljši je med drugim postal rezultat pravilne izbire kolesa, pozicije kolesarja na kolesu in celega niza drugih dejavnikov, kot so regeneracija, prehrana itd. Sliši se preprosto, a v praksi je včasih težko slediti teoriji.
Izkoristite izjemno priložnost in se nam pridružite na delavnici, kjer nam bo vrhunski trener predstavil bistvene zakonitosti kolesarjenja in nam pomagal do lažjega in učinkovitejšega vrtenja pedal.
Skupino udeležencev smo omejili na 15 kolesarjev, ker želimo teorijo spraviti v prakso. Po predavanju bomo namreč odšli na kolo, kjer bo imel vsak udeleženec možnost individualnega svetovanja glede tehnike kolesarjenja.
Skupina je omejena, zato ne odlašajte s prijavami.

PROGRAM

 9.00–12-00
– Namen kolesarjenja
– Izbira kolesa in opreme
– Nastavitev položaja na kolesu
– Različni nivoji treniranja za izboljšanje pripravljenosti
– Izguba energije na posameznih nivojih treniranja
– Prehrana in nadomeščanje energije med vožnjo
– Priprava na trening
– Periodizacija
– Regeneracija

12.00 – kosilo (Gostilna Oštarija)

Iz teorije v prakso – gremo na kolo
Vsak udeleženec naj s seboj prinese svoje kolo in kolesarsko opremo.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Kotizacija za udeleženca je 95. V kotizacijo je vključeno tudi kosilo.

Prijava