vabimo na delavnico

INTERNI ŠOLSKI AKTI 

za osnovne in srednje šole


petek, 18. september 2020, 9.00–12.30
Hotel Cubo, Slovenska cesta 15, Ljubljana

 PREDAVATELJICA

Dr. Nina Ana JÄGER, doktorica prava in mediatorka, Pravna pisarna in mediacija. V zadnjih letih se intenzivno ukvarja s šolskim pravom, še zlasti s pravno-šolsko problematiko, posveča se tudi ustavnopravni analizi anonimnih pritožb in je avtorica vzorčnih pravil šolskega reda.

PROGRAM

 Delavnica je namenjena zaposlenim v osnovnih in srednjih šolah z namenom samostojne posodobitve internih šolskih aktov ter njihove uskladitve z obstoječo pravno zakonodajo.
Predstavljeni bodo pravni predlogi, novosti v zvezi s prenovo internih šolskih aktov ter najpogostejše napake aktov šol. Posebno pozornost bomo namenili izrednim razmeram (COVID-19), svetovali s tem povezane dopolnitve pravilnikov ter predstavili Pravilnik za šole in učitelje pri izobraževanju na daljavo (varnostni vidik).
V šolskem prostoru je izjemno pomembna spoštljiva in strpna komunikacija, zato bomo na delavnici govorili tudi o oblikovanju pravilnika o komunikaciji in se posredno dotaknili tudi pravilnika o izvajanju mirnega reševanja sporov v šolskem prostoru.

Sprejemamo tudi naročila za pregled in prenovo vseh internih šolskih aktov in s tem povezane listinske dokumentacije.
Pošljite nam povpraševanje, da vam pripravimo ponudbo.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Kotizacija za udeleženca je 170 € neto (207,40 € z 22-% DDV) in vključuje pogostitev v času delavnice.

Prijava