Pridobite nova znanja

Z izkušenimi predavatelji organiziramo kvalitetna izobraževanja z raznolikih področij; vzgoja in izobraževanje, zdravstvo, dietetika, zakonodaja, okolje in prostor, gradbeništvo in druga.

Lahko se prijavite na trenutno odprta aktualna izobraževanja, naročite izvedbo internega izobraževanja ali pa nam zaupate organizacijo izobraževanja po meri.

Aletheia Organizacija izobraževanj

Aktualna izobraževanja

Prijavite se na katero od trenutno razpisanih izobraževanj in pridobite praktična znanja, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu.

8. marec 2024
VOP pri raziskavah v medicini
Seminar se osredotoča na reševanje pravnih vprašanj pri pridobivanju, uporabi in posredovanju osebnih podatkov za znanstveno-raziskovalni namen, s poudarkom na pravicah in obveznostih izvajalcev raziskav, zlasti v medicini. Vključuje tudi nova pravila iz ZVOP-2 in novosti v praksi IP.

Seminarju je Zdravniška zbornica Slovenije dodelila 6 kreditnih točk. Zbornica – Zveza je seminarju dodelila 2 licenčni točki.

SPLETNA IZVEDBA / Izvaja dr. Urban Brulc

14. marec 2024
Nove smernice prehranjevanja v VIZ
Na predavanju boste pridobili znanja, s pomočjo katerih se boste lahko do novega šolskega leta, ko se bodo smernice začele uporabljati, uspešno prilagodili na številne spremembe, ki jih smernice vpeljujejo v načrtovanje in pripravo hrane za otroke. Smernice med drugim opredeljujejo merila za izbor živil, načrtovanje sestave, količinske normative, način priprave šolske prehrane ter časovni okvir za njeno izvedbo.

Izobraževanje je namenjeno organizatorjem šolske prehrane ter kuharjem v vrtcih in šolah.

SPLETNA IZVEDBA / Izvaja doc. dr. Evgen Benedik

KMALU / PREDPRIJAVE
Diete in prehrana v DSO
Na predavanju se bomo osredotočili na prehrano za zdravo staranje, ključne prehranske primanjkljaje in spoznali prehranske zahteve pri izvajanju različnih medicinsko predpisanih diet. Govorili bomo tudi o prehranskih dopolnilih in oralnih prehranskih dodatkih ter prehrani pri motnjah požiranja.

Izobraževanje je namenjeno organizatorjem prehrane, izvajalcem zdravstveno-higienskega režima in kuharskemu osebju v DSO.

SPLETNA IZVEDBA / Izvaja doc. dr. Evgen Benedik

Ponudba internih izobraževanj

Odkrijte preverjene seminarje in delavnice za zaključene skupine ali nam zaupajte svoje želje za izobraževanje po meri.